Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.08.2010, 11:19
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Kochasz klub i w niego wierzysz, ale nie utożsamiaj nieudolnych kopaczy z tym klubem. Skoro nie mają nic przeciwko pobieraniu z niego ogromnej kasy, jednocześnie nie dając nic od siebie, bo przecież "Czy się stoi, czy się leży...", to przynajmniej kibice muszą dbać o to, żeby nad głowami czuli bat. Zgadzam się z Warszawiakiem- jak kibice i kluby nie przestaną głaskać po głowach te pierdoły, to za rok już nie uda się śmierdzielom przejść maltańskiego zespołu po dwóch remisach, tylko będą dwie wtopy niezależnie od tego, kto zajmie miejsce Ruchu.
Rozumiem, że Ty jak wchodzisz na stadion to pierwsze o czym myślisz, to o tym że masz nieudolnych kopaczy? Czyli mam rozumieć, masz wy**bane na wynik, bo mając nieudolnych kopaczy nie wygrywasz meczu.
Napisałem w pierwszym poście, który jest powyżej, może nie przeczytałeś, że jestem za "solidnym wpierdo**m" dla każdego zawodnika z polski.
Graliście panowie kiedyś w piłkę? Na jakimkolwiek poziomie? Bo zawsze najłatwiej jest krytykować, nie mając styczności z tematem.
To że piłkarsko jesteśmy coraz słabsi, to tego nie dostrzega nikt. Każdy by chciał byśmy lali po 9-0 litwinów czy innych, ale nikt nie widzi że to My stajemy sie powoli tymi od lania w pre-eliminacjach eliminacji.

Ty sie teraz odwracasz od klubu, bo są nieudolni kopacze?

Edit : http://www.futbol.pl/artykul/90699.html
typowanie ekstraklasy, tylko w necie.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 02.08.2010 o godz. 11:41.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując