Wyświetl pojedynczy post
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.08.2010, 22:58
Borinho napisał(a):Wyświetl post
Jeśli u nas poziom piłki jest coraz wyższy to ja czegoś nie rozumiem zaraz:::

Obcokrajowców podobno niezłych ściągamy to zaraz zaraz kur... w zeszłym roku Mistrz Estonii Levadia w tym roku jakiś Karabach ........ do tego wielkie Polskie talenty...
Kiedyś po 10-0 Hutnik lał Azerów po 5-0 kadra wygrywała a teraz 2 razy w tydzień u siebie dwie najlepsze drużyny przegrywają. W piłce nie jest tak łatwo wyrównać poziom w tyle lat ...wystarczy spojrzeć na czołówkę światową nie zmienna od lat !!!.... Patrzcie na drużyny które awansowały do finałów europejskich pucharów na przestrzeni lat , także top 16 w lidze europejskiej czy lidze mistrzów. Ostatnie MŚ pokazały że nawet czarny koń Urugwaj odpada z topową drużyną w najważniejszym momencie !!!! i nie wygrywa w fazie finałowej nic.
Tylko u nas jakieś dziwne zjawiska się dzieją że nagle leją nas Azerowie Estończycy .
Prawda jest taka że poziom gry poszedł tam do góry ale nie na tyle by u siebie dostawać tydzień po tygodniu po 0-1 !!! Ludzie to jest skandal i kompromitacja ja słów nie znajduje....
Więc jeśli ktoś mi mówi że tu się coś ku dobremu to ja tego nie widzę !!!
Radzilbym ci przeczytac dwa lub moze 3 razy moje dwa posty. Jesli nie umiesz zrozumiec ich sensu to juz nie jest moj problem.

Boze czemu ludzie musza narzekac na wszystko TYLKO i wylacznie dla zasady, bo ktos musi narzekac...
wisl@k_TS napisał(a):Wyświetl post
koyoot, większym optymistą jest chyba tylko Bohdan Krzyżanowski (którego z tego miejsca serdecznie pozdrawiam)
Heh, no coz, ktos musi stanowic przeciwwage, dla tych ktorzy wiecznie narzekaja na wszystko.

EOT.
Odpowiedz cytując