Wyświetl pojedynczy post
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.08.2010, 21:24
Przeplacanie pilkarzy. Ja do ich zarobkow nic nie mam. Nie kradna tylko uczciwie zarabiaja. Mowiac Reymanowskim jezykiem mimo ze wygladalo to inaczej ja nadal uwazam ze po meczu z karabachem sa godni podania im reki.

Tutaj nikt nie przecenia tej ligi a juz na pewno nie ja. Ten post wyzej ma uswiadomic tylko to co dzieje w Polskim futbolu. Jeszcze nie jest dobrze, ale naprawde bedzie znacznie lepiej.

Owszem brakuje kropki nad "i" w postaci sukcesow pucharowych, jednak uwazam ze one przyjda jak nie w tym roku to w przyszlym.

Poziom polskiej ligi nie idzie w dol. Moim zdaniem narazie jest na swoim stalym poziomie to poki co Wisla znacznie oslabla w ostatnich 6 latatch. Teraz mamy czysta karte ktora bedziemy zapisywac od nowa, juz na nowej plaszczyznie. A cala liga nas dogania co mowi tylko jedno, poziom ligi sie stabilizuje i bedzie sie podnosil z kazdym sezonem do gory.

Czy brakuje nam takich pilkarzy jak Kaziu Moskal? Nie wiem, wydaje mi sie ze jedyne czego Wisle i wszystkim polskim pilkarzom to mentalnosc, oraz dobre przygotowanie fizyczne. Oraz dobrego trenera ktory odpowiednio pouklada klocki i rozwinie umiejetnosci tych pilkarzy.
Odpowiedz cytując