Wyświetl pojedynczy post
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.08.2010, 11:46
wonski_eNHa napisał(a):Wyświetl post
Można wierzyć, można nie wierzyć. Ale jak Ci taka chmura z samolotu wylatuje z dupy strony czyli niezależnie od umiejscowienia silników i ich ilości, to też można to nazwać pyłem z silników lub spalinami? Dziwne.
Druga sprawa to to że na filmikach samoloty wykonują dziwne zwroty i 'akrobacje'. Nie mówcie, że samoloty liniowe albo inne mogą latać którędy chcą i 'przypadkowo' pozostawić na niebie kratkę z tych smug. Są wyznaczone korytarze powietrzne i tamtędy mogą latać. A nie jeden koło drugiego zostawiając równoległe ślady zaczynające się i kończące w tym samym miejscu.
Napisz lepiej w którym momencie filmu dokładnie bo ja tego nie zauważyłem żadnych akrobacji ani smug spoza silnika. Myslisz że nikt nigdy by nie zauważył w samolocie (żaden pasażer) lecąc że coś jest rozpylane z samolotu?

Ja radzę się popatrzeć na samoloty w zimie. Jeśli ktoś wtedy dostrzeże chemitrials to będzie dobry. Nikt się z was nie zastanawiał dlaczego po prysznicu na lustrze w łazience teraz w okresie letnim jest masa pary i nic nie widać a w zimie tego nie ma albo jest znikome?
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 01.08.2010 o godz. 11:50.
Odpowiedz cytując