Wyświetl pojedynczy post
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.08.2010, 11:20
Ja chce powiedzieć tylko dwie rzeczy jeszcze odnośnie meczu i komentarzy powyżej. Czemu Żuraw strzelał bo był jedyny na boisku które te 11 wykonywał bo jak nie on to kto ? Kirm, Łobo, Sobol, Mały oczywiście że nie no chyba że dać Cikosowi albo Pi. Brożkowi decyzja inna niż Żuraw była by absurdalna a że nie trafił no cóż pozostaje im zmazać plamę i zagrać na 150% w Baku a jak nie to polecieć im po premiach jak się nie biegać. Druga sprawa to ja nie wiem co wy widzicie w tym Gargule owszem kiedyś świetny piłkarz ale póki co grał totalnie przeciętnie w meczach z Litwinami Jirsak zagrał dużo lepiej od niego to i dostał szanse, owszem można go było zmienić po połowie zaraz ale w pierwszej połowie ciężko mu cokolwiek zarzucać bo był jednym z niewielu który wykazywał jakieś zaangażowanie i chciał coś zagrać z przodu ale że ciężko grać piłki na wyCHODZĄCYCH kolegów to inna sprawa...

Inna sprawa że dziwi mnie brak Diaza, Osobiście zagrałbym Paljiciem na prawym a na lewym Diaz w obronie i Pietia na skrzydle.