Wyświetl pojedynczy post
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.08.2010, 08:46
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Popatrz na skład jaki wystawił, popatrz na taktykę (podpowiem: próżno jej szukać), popatrz na zmiany jakie zrobił i wreszcie popatrz na wynik. Konkrety, jak się patrzy. Ale nie no lepiej napisać o propagandzie, bo ktoś kto ma zdanie podobne do wyrażenego przez Marcina, już musi być omamiony propagandą. Natomiast każdy kto ma zdanie przeciwne jest światłym człowiekiem, nie dającym sobą manipulować.
Marcin może sobie prowadzić prywatną wojnę z Kasperczakiem, jeśli mu się to podoba, ale niech nie traktuje kibiców jak dzieci. Nie jesteśmy naiwni, żeby łykać jego propagandę jak pelikan ciepłe kluchy.
Ja również mam zastrzeżenia do Kasperczaka, ale brakuje mi u Marcina konsekwencji.

1. Dlaczego nie pojechał po Skorży za mega-wtopy z Legią, Cracovią, Lechem, Arką, Bełchatowem, że o Levadii nie wspomnę?
2. Dlaczego nie krytykował jego taktyki, dlaczego nie wyżywał się na nim po złych zmianach?
3. Dlaczego, jak Pietja mu się postawił, nie napisał, że Skorża wprowadza złą atmosferę i nie potrafi dogadać się z zawodnikami?
4. Dlaczego nie pisze, że w przeciwieństwie do Skorży, wpływ Kasperczaka na transfery jest znikomy?

A wiesz, co się działo na obozach przygotowawczych za Skorży? Pewnie nie wiesz...
Stawiasz słowo Małego przeciwko słowom Żurawia (dla którego jednym z argumentów za powrotem do Wisły była osoba Kaspra), Szymka, Kosowskiego czy Głowy, którzy Kasperczaka uważali i uważają za bardzo dobrego fachowca?

Konsekwentnie, panowie, konsekwentnie. Jak krytykujemy, to wszystkich winnych po równo. Skoro Kasperczak jest oderwany od rzeczywistości, to Marcin tym bardziej.

Kasperczak musi popracować do końca rundy. Zmiana trenera nic teraz nie da, oprócz satysfakcji niektórym osobom.
Wyobrażacie sobie, że przychodzi teraz nowy trener i zaczyna wszystko od nowa? Runda na 100% stracona.
Przede wszystkim, jaki nowy trener? Skąd? Kto? Za ile?
Czy Marcin i jego zwolennicy mają jakiś pomysł, kto mógłby "od ręki" zastąpić Kasperczaka? Oprócz spisywania z internetu wolnych nazwisk?

Kasperczak dostał pół nowej drużyny. Dajmy mu w spokoju popracować.
Jeśli da plamę przez najbliższą rundę, będę pierwszym, który podpisze się pod jego zwolnieniem. Ale nie teraz, na Boga, nie teraz.

Co do Marcina - nic osobiście do niego nie mam. Ale jak po kimś koniecznie chce pojechać, to niech to robi mądrze i używa właściwych argumentów. Bo jak do tej pory wszystko, co napisał o Kasperczaku, można by było z powodzeniem odnieść do Skorży.
Ostatnio edytowane przez willow : 01.08.2010 o godz. 11:03.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."