Ja kończąc temat tylko chciałem zaznaczyć że wykluczam by SKWK maczało palce w liście Voigta, bądź jakieś dile z Kapką robiło.Bez jaj - oni mają swoje 'ale' - nie potrafię rozgryźć jakie do końca

Chodziło mi tylko ze ostrzał idzie z wielu stron a pisząc tylko o swoich przekonaniach - jestem przekonany że Kasperczak(którego osobiście nie szanuje zbytnio) to jest zwykły pionek w grze, ,którego pozostawienie czy usunięcie nie będzie miało praktycznie żadnego wpływu na samą grę , a gołym okiem widać że jest robiona atmosfera jakby sprawa Kasperczaka była racją stanu - Zostanie - klęska,rozbiór,zaraza i śmierć - Zwolnią - raj na ziemi.
Tak to niestety SKWK widzi i dołączył się do tego *******ony sprzedawca okularów.
ps zauważcie że oprócz pstyczka w nos - danego Cupiałowi, to jedyną osobą którą wymienił jest Kasperczak i to jest de facto sedno listu - więc sory że włączyłem w to SKWK dla którego od jakiegoś czasu wykopanie Kasperczaka jest też kwestią priorytetową(jesli chodzi o działalność internetową oczywiście)