Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.07.2010, 23:17
Tak jak napisałem wcześniej: za tym listem stoi polityka. Na temat tego jakie były intencje autora i kto za tym stoi domysły mogą być różne (jeden z nich podał 1q2, ktoś inny spekulował że może za tym stać sam Heniu - wiadomo że Boss z założenia postępuje wbrew opiniom wyrażanym za pomocą "listów otwartych"). Jeśli o mnie chodzi to moje podejrzenia są jeszcze inne. Ale zostawmy to.
Jest ewidentne że ktoś chciał pod pozorem dość popularnego obecnie postulatu zwolnienia Ąriego ugrać swoje trzy grosze. Proszę nie rozmywajcie tego topicu: temat zwolnienia trenera to moim zdaniem zupełnie inna sprawa (jest przecież nawet oddzielny temat poświęcony tej sprawie) i apeluję żeby nie dyskutować w tym temacie o naszym coachu (ani tym bardziej o SKWK).
Powtórzę jeszcze raz: problem polega na tym że wykorzystując sprawę Kasprczaka (niezależnie od tego jak kazdy z nas go ocenia) jakieś cwaniaczki próbują kręcić swoje lody.
Jak do tej pory w temacie pojawiło się 30 postów i żaden z nich nie poparł "wyraziciela woli opinii publicznej" Piotra Voigta. Dajmy sobie jeszcze kilka dni czasu i a nuż znajdą się jakieś osoby które zgodzą się z opiniami wyrażonymi w liście (kto wie być może sam Pan Piotr pofatyguje się na forum żeby bronić "tez" swojego listu). Jeśli nic takiego nie będzie mieć miejsca to będziemy chyba mogli uznać że to tylko jedna z kolejnych prób (akurat tym razem żenująca) sięgnięcia po kasę BC.
Osobiscie uważam że SKWK powinno się faktycznie zastanowić czy nie zareagować jakoś na ten list. W innym wypadku opinie takie jak ta wyrażona przez 1q2 mogą się zacząć pojawiać coraz częściej.
Odpowiedz cytując