Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.07.2010, 17:03
tormenthor napisał(a):Wyświetl post
Przez chwilę zastanawiałem się czy przypadkiem nie jesteś Patrykiem Małeckim, ale po chwili stwierdziłem, że za dobrą składnią się posługujesz i chyba nawet IQ masz znacznie większe od naszego gwiazdora.

A żeby nie był off topu, to liczę, że nasi ,,prawdziwi" vide pseudo Wiślacy czyli Małecki, Brożki, Sobolewski poprowadzą naszą drużynę do zwycięstwa w Azerbejdzanie i uchronią nas od wstydu,
Wiesz, pisząc ten post pokazałeś żeś błazen. Zniżyć się tak nisko... (wstawka z IQ)

Dla mnie niech Kirm strzeli 3 bramki będę szczęśliwy, wszystkie po podaniu Jirsaka. W końcu gracze Naszej Wisełki. Ty nie jesteś kibicem Wisły.... ale swoich ulubionych piłkarzy! Jednych bezkrytycznie kochasz, innych bezkrytycznie nienawidzisz. Bez wzgledu na fakty.
Brozek, Kirm, Małecki, Jirsak wszyscy bez wyjątku mają grać - nie Ty będziesz dawał dyspense swoim ulubieńcom... a od innych wymagał zwycięstw. Wszyscy w tym Kirm i Małecki mają zapierdalać i być sprawiedliwie ocenieni za swoją grę.
(A tekst z IQ, no nawet szkoda komentować. Leczysz swoje kompleksy?)

Ale pewnie takiego "zawistnika" ciekawi dlaczego bonię Małeckiego.

Odpowiem
Dla mnie ważną wartością jest coś takiego jak prawda i elementarna uczciwość - dlatego staram się odróżniać sądy emocjonalne. Czym innym jest zachowanie Małckiego i On sam (Często żałosne i poniżej krytyki). A czym innym jego gra na boisku. To jest banalne (ale Ty z Taaaaak wysokim IQ pewnie to wiesz)
Dlatego nieuczciwe i nieprawdziwe są oceny gry Małeckiego w ostatnim meczu. Bo nie mają one nic wspólnego z rzeczywistością. Natomiast przyjemnie jest dojebać komuś kogo się nie lubi. Ale fajnie.... i oczywiście leczyć swoje kompleksy. Teraz się zastanawiam jak z Twoim IQ?

PS
Zawsze się dziwiłem co urzekło ludzi w Lepperze.... teraz już wiem kiedy czytam twoje posty i twoją irracjonalną miłość i nienawiść do niektórych kopaczy
(To taki mały rewanż za IQ)
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...