Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.07.2010, 12:58
max TS napisał(a):Wyświetl post
skoro ten Wilk to teraz realna konkurencja dla Sobola to znaczy ze nie jest jakims wybitnym pilkarzem... On ma 24 lata i jest w najlpeszym wieku pilkarskim. strach pomyslec co bedzie jak sie zestarzeje..
Wybitny to jest Khedira czy Schweinsteiger na tej pozycji! Ani to mądre ani śmieszne co napisałeś.
Wilk w tym wieku będzie pewnie grał gdzie indziej bo jak wiesz to bardzo ambitny kopacz, który traktuje Wisłę jak trampolinę do większej kariery (transfer do Anglii) Czy mu się uda, to się okaże.

Sobolewski przychodził do nas w wieku 26 lat. Wilk jest 2 lata młodszy. Jest ambitny i dobrze ułożony, a jeśli miałbym się do czegoś przyczepić to.... do fryzury
Zresztą Sobolewski ma już swoje lata czego nie chcą dostrzec jego zwolennicy z kolei, a czas biegnie nieubłaganie.
(Cena za Wilka też była okazyjna - 600 tysięcy PLN czyli około 150 tysięcy euro)

bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Wydaje mi się, że Kirm zasługuje na miejsce w pierwszej jedenastce. Napewno jest bardziej ruchliwy i bardziej zgrany niż właśnie Paljic. Wstawianie go do składu w meczu z Azerami było błędem, bo ten piłkarz ledwo od tygodnia trenuje z Wisłą. To nie fair sadzać na ławce Kirma, który trenuje od roku, wstawiając jednocześnie Paljica, który jeszcze nie jest zgrany z Wisłą.
Mnie się wydaje że najbardziej zasłużył na grę na pozycji lewego pomocnika Piotr Brożek a nie Kirm czy Paljić. Prezentował się z Szawlami najlepiej.

A co do Paljica -była to tajemnicza decyzja Heńka, która nie była dobra. Sam nie wiem czym się kierował decydując się na takie spore zmiany w składzie.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 31.07.2010 o godz. 13:01.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując