Wyświetl pojedynczy post
Adamek21
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.07.2010, 10:29
Gram Wisłą.Kupiłem właśnie Gołębiewskiego z Poloni Warszawa i jest zajebisty w klasyfikacji strzelców na pierwszych trzech miejscach są moi zawodnicy:
Gołębiewski
Paweł Brozek
Adam Szalai-wziołem go z Realu Madryt za darmo i jest naprawde dobry.Najbardziej cieszy mnie zakup Khune z RPA wyciągłem go za 16 milionów zł.Po pierwszym sezonie miałem na transfery 40 milionów zł od zarzadu noi to co tam sprzedałęm takich pawełków i takich tam.

Ja w pierwszym sezonie pozmienialem wszystko i wygrałem lige i puchar w LM było gorzej w grupie takie firmy jak AZ alkmar Ac Milan Chelsea i wiadomo jak się skończyło.
Ostatnio edytowane przez Adamek21 : 31.07.2010 o godz. 10:38.
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki

"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski."

"Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał
Odpowiedz cytując