Wyświetl pojedynczy post
Acapelo
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.07.2010, 09:48
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Zgadzam się z kolegom Speedy
Jak nie znasz Wilka (jak sam piszesz) to skąd wiesz że będzie tylko solidnym rezerwowym? Wg mnie to realna konkurencja dla Sobola.
(Meczów naszej ligi nie oglądasz? Skąd zatem to przekonanie ze masz wystarczającą wiedzie żeby piłkarzy oceniać?)
Korony nie ogladam sorry...
  1. dziwi mnie ponizanie Kirma przez Kasperczaka, bo jak dla mnie to mimo wszystko Kirm ma przynajmniej fizyczna przewage nad rywalem. Kasperczak sie pogubil- np. dlaczego kombinuje z prawa pomoca skoro Malecki i Lobo wmiare dobrze sie sprawowali i akurat ta pozycja nie wymagala jakis wielkich korekt... a przynajmniej nie w 1 kolejnosci, zamiast dac podwyzke Maleckiemu sprowadzili jakiegos patallacha z Kaiserslautern lol tymczasem srodka pomocy wogole nie wzmocnili praktycznie....
  2. odnosnie Wilka to pilkarz Wisly musi sie czyms wyrozniac dlatego ja lubie takich graczy jak Bunoza(bo przynajmniej chlop ma fizyczny potencjal ktorego jeszcze nie wykorzystuje), podobnie Cikos, podobnie Diaz, podobnie Kirm(jedziecie po nim ale on ma przynajmniej jakis styl, czyms sie wyroznia). Natomiast kompletnie nie przekonuje mnie Kowalski(ale ze wzgledu na taniosc i fakt bycia wychowankiem w szerokiej kadrze ok), Paljic(jak dla mnie niczym sie nie wyroznia, nie ma zadnej cechy dominujacej- przecietniak) Jirsak(ani warunkow, ani szybkosci, moze gdzies na boku by mogl grac, moze jako ten podwieszony napastnik gdy sie bronimy, ale on nigdy nie zdominuje walki o srodek).
Ostatnio edytowane przez Acapelo : 31.07.2010 o godz. 09:56.
Odpowiedz cytując