Wyświetl pojedynczy post
Chesteroski
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.07.2010, 09:17
Nie sądzę w przeciwieństwie do chorych z nienawiści, że zmiana trenera jest lekarstwem na całe zło. I mimo iż nie trudno zauważyć, że Kasperczakowi już bliżej na emeryturę niż do sukcesów, to jak się powiedziało A to trzeba powiedzieć B, i jeśli planuje się przebudować drużynę to należy dać na to czas trenerowi, po rundzie jesiennej będzie czas na rozliczenia. Ja wiem że najłatwiej wszystko rozwalić i budować od początku, tyle tylko że dorośli ludzie powinni wiedzieć, że tak co chwilę się nie da bo w końcu się zostanie z niczym.

Nie czarujmy się, że przyjdzie zagraniczny trener, dotknie piłkarzy czarodziejską różdżką i wydobędzie nareszcie z nich ten głeboko ukryty, niemalże legendarny już potencjał. Nie sądzę by ktoś a la Beenhaker czy Scala, mógł z nimi zdziałać więcej, a tacy trenerzy są gdzieś w naszym zasięgu. Z kolei eksperyment z trenerem uczącym się zawodu jak Petrescu, który uznał że skoro on mógł zapierdalać to wszyscy powinni i nie ważne, że organizmy naszych pseudo produktów piłkarskich w życiu nie zostały przystosowane do znoszenia takich obciążeń, no niestety może się skończyć masowymi L4, i świetnie nam znanym strajkiem naszych gwiazd, a w konsekwencji kolejną dymisją.

W mojej opinii, potrzebujemy trenera doświadczonego, ale ciągle szukającego wyzwań z charakterem zwycięzcy i nie starszego niż 55 lat. Ile taki kosztuje? W p.i.z.d.u i trochę... W każdym bądź razie, zmiana na hop siup, nie przyniesie nam nic dobrego. No może poza tym, że ten mędrzec z SKWK który kłamie jak najęty bo honorowy z niego człowiek, przestanie wreszcie psuć atmosferę wokół drużyny, ale chyba nie na tym nam zależy...
Ostatnio edytowane przez Chesteroski : 31.07.2010 o godz. 09:26.
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle!
A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie!
Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę!

Kasperczak trzymaj się!!!