|
Wiecie kogo mi najbardziej szkoda po tym meczu i po tych wszystkich wpadkach i kompromitacjach Wisły? Cupiała. Koleś wyłożył kasę na stół by takie katastrofy jak Lewadia się nie zdarzały a tu jeb. Wrócił Basałaj, wrócił Kasperczak, sprowadzono 8 nowych piłkarzy i nadal jesteśmy w czarnej dupie. Można mieć oczywiście pretensje, że sprzedano najlepszych obrońców nie tylko Wisły, ale także ligi czyli Głowę i Marcelo, ale to nie usprawiedliwia wczorajszego wyczynu naszych gwiazd. '
Ja mam głęboką nadzieje, że gwiazdki się pozbierają i jednak awansujemy, bo kiedyś Cupiałowi naprawdę może się cierpliwość skończyć.
Ja na jego miejscu w przypadku braku awansu obciąłbym piłkarzom płace o jakieś 30% i niech tylko jeden by próbował mieć pretensje. Bo to już naprawę przechodzi ludzkie pojęcie. Że właściciela, prezesa, trenera i kibiców mają w dupie to było wiadomo od dawno, ale jak oni w ogóle się nie wstydzą wracać do domu to ja tego nie pojmuję. Jakbym brał taką kasę jak oni to bym zapier***ł na treningach i meczach jakbym miał motorek w dupie.
|