Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.07.2010, 18:42
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Nie ma przepłaconych, bo te "bogate" kluby, które by chciały ich kupić nie mają na nich kasy. Ale ile Korona krzyczała sobie za Kiełba zanim wyszło, że ma klauzulę? Milion €. Glik z Piasta (poszedł do Palermo i jakoś o nim cicho, ale wiadomo, że liga nie gra, ale Piast chciał za niego od Polaków 1 mln €, Sobiech i Sadlok w duecie- 2.5 mln €. Nie pamiętasz o tych piłkarzach, bo tak Ci wygodniej i pasuje Ci to do koncepcji, czy nie wiesz o czym piszesz, a bardzo się nudzisz?

A rynek zweryfikuje wszystko, ale dopiero po fakcie. Jak Wojciechowski, czy wcześniej Kasper w KSG płacący jakieś chore pieniądze za Szczota będą się trafiać częściej, to dalej będziemy mieli piłkarzy po kilkaset tysięcy € w polskiej ekstraklasie, na których zagraniczne kluby by nawet nie splunęły.
Dokładnie - rynek zweryfikuje. Cieszę się że się rozumiemy. Więc po fakcie ocenimy czy Wojciechowski przepłacił za Sobiecha czy zrobił dobry deal
(Na koniec sezony będziemy mądrzejsi i to bez kopania się z koniem)

PS
Ja za moje mieszkanie mogę żądać i 24 tysiące za metr a i tak sprzedam po 9 tysięcy bo rynek mnie zmusi żebym obniżył cenę. Stąd ile żądał Ruch za Sobiecha jest bez znaczenia. Liczą się fakty to jest za ile został sprzedany Sobiech, a nie ile za niego chcieli więc nie "sprzedawaj" - tak naiwnych "kopów: a propo kopania się z koniem.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 30.07.2010 o godz. 18:47.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując