Wyświetl pojedynczy post
karolll
Junior Member

Od: 12.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.07.2010, 18:27
palikot napisał(a):Wyświetl post
Panowie, czytam dzisiaj komentarze tych wszystkich ekspertów, Iwanów Gilewiczów itd. czytam te fora i nierozumiem jednej rzeczy: Czemu nikt nie bierze pod uwagę czy nie moze się pogodzić z tym że piłka azerska dogoniła europejską? Nie tylko polską ale i europejską? Zobaczcie sobie kogo ten zespół wyeliminował rok temu... I jak on gra? na YT są filmiki Czemu nikt nie weźmie pod uwage ze tam się płaci 400 tys za sezon średnio!! U nas 350 tys to jest astronomiczna kwota, a tam... zwyczajna... Zrozumcie, ze nie tylko oni nas dogonili dogoni całą Europę... juz łatwiej grac z Czechami, serbami, chorwatami czy szwedami niż z nimi... Nie rozumiem, czemu nazywa się ich ogórkami, amatorami? 400 tys euro amatorzy nie zarabiają... Mówiłem Lepiej było grać z czechami z Pilzenu niż z nimi, ale połowa się cieszyła... Co do zawodników nawet nie mam większych pretensji, bo poprostu wiem, że grają z dobrą drużyną...
Patrzymy przez pryzmat wyniku, ale wczoraj Wisła lepiej zagrała niż tymi całymi litwinami, ale niestety trafiła na drużyne dobrą i tyle.
Chłopie co ty pier... ? To Wisła chu.. grała , wystarczyło żeby potrafili szybko wymienic piłke , z klepki zagrać , ale tego sie nie da zrobic jak nie ma ruchu bez piłki . Ja nie wiem co oni robią na treningach skoro nie potrafia podstaw grania w piłke . Mają tydzień czasu żeby to pojąć i wygrać w rewanżu . I jeszcze jedno jakby ci Azerowie byli tacy mocni to by sie nie zrywali w koncowce do atakow na słaba Wisłe tylko odrazu przejeliby inicjatywe w meczu i wygrali wysoko .