tormenthor napisał(a):

Pisałem wielokrotnie, że trzeba się pozbyć każdego, kto brał udział w tallińskiej kompromitacji. Tę drużyne trzeba budować od nowa i wcale nie jest to trudne zadanie. Z Brożkami, Małeckim, starzejącym się Sobolem, kopiącym po czole Boguskim nic nie ugramy. Dopóki tacy ,,piłkarze" będą grali w naszej drużynie, to często będziemy przeżywali kolejne żenujące występy. Bez wypieprzenia tych gwiazdorów żadna przebudowa się nie uda.
A na koniec chciałbym pogratulować tym wszystkim ,,kibicom", którzy widząc naszych piłkarzy chlejących w krakowskich klubach podchodzą do nich i przybijają piąteczkę. Taki piłkarz zasługuje na liścia, a nie na szacunek i pogawędkę. Jak Lewandowski w Poznaniu poszedł do klubu na browarka, to bał się kupić następnego, bo kibice krzywo się na niego patrzyli i było ryzyko, że go wyniosą z tej knajpy. No ale w Krakowie piłkarz, to celebryta. Można łamać wszystkie reguły profesjonalnego podejścia do sportu, a i tak kibice będą skandowali twoje nazwisko. Wystarczy pić z kim trzeba. A w drużynie zawsze znajdą się inni winni porażki. Przecież jest Jirsak, Kirm,Łobo, był Jop.
Skandowanie z trybun nazwiska pewnego antypatycznego, cienkiego ,,piłkarzyka" było jedną z największych kompromitacji kibiców w tym kraju w historii. Widocznie wystarczy dwa razy szarpnąć po skrzydle, przewrócić się o własne nogi i można być bóstwem dla krakowskiego ludu. ŻENADA.
|
Za to dla Ciebie wystarczy strzelić 2 bramki legendarnej Odrze Wodzisław żeby zasłużyć na miano "najlepszego piłkarza" Wisły (Kirm). To jest dopiero ŻENADA (twój całkowity bezkrytycyzm do Kirma). Myślałem że myślisz "racjonalnie" teraz nie mam wątpliwości, że jest to Tobie obce. (Zapomniałeś jakie bździny pisałeś o Andrażu przed MŚ co to nogą może krawat wiązać..... żenada)
Akurat do Małego po wczorajszym meczu nie można mieć pretensji żadnych, ale tak jak pisałem do Ciebie wcześniej - dzień bez przyperdolenia się do Małego jest dniem straconym!
Trzymaj tak dalej!
Nie bonię Małeckiego - ale w****ia mnie że akurat jak zagrał dobry mecz, nie machał rękami, walczył.... to zawsze "mściwa m...." z całym szacunkiem jak Ty czy qchar90 zacznie od jebania Patryka. No bo to jego wina że Bunoza drewno, Żurawski nie trafia karnego, Jirsak znika po 30 minutach a legenda Kirm gra świetnie ale tylko w Twojej wyobraźni. ŻENADA to są takie maile jak napisałeś....