crazykaro napisał(a):

Co znaczy zostanie takie jakie jest. Miał być beton architektoniczny a ponieważ nie ma to miało byc pomalowane. A skoro ma nie być malowane to Polimex kradnie kase za to co miało być a nie jest.
Czemu mnie to nie dziwi?
|
Jest tak że brakło kasy na stadion i Inwestor postanowił rezygnować z wszystkiego co tylko nie jest niezbednę m.in.z malowania elewacji (troche mnie to zdjecie zmyliło - zapomniałem że ma juz chyba z rok).Jeśli klub dobrze ponegocjuje to bedzie mógł sam wykończyć stadion, zamontować telebim i zrobić kilka innych rzeczy. I tak bedzie placil ok.5 mln zl rocznie więc zamiast tego moga się spokojnie dogadać w sprawie wykończenia .Jestem zdecydowanym zwolennikiem w obecnej sytuacji takiego rozwiązania gdyż wtedy klub zrobi wiele rzeczy z głową, kupi porządny sprzęt, wykończy gustownie elewacje itd- zamiast płacić czynsz przez jakiś czas. Majchrowski spokojnie na to pójdzie bo chcą mieć tego strupa już z głowy.
Ponadto byłoby dobrze jakby zmodyfikowali konstrukcje pod telebimy i przycięli je juz teraz- póki jest sprzęt na budowie- jakieś 1-1,5m od dołu.Wtedy znacznie się poprawi widoczność dla ludzi siedzących za telebimami oraz dla kamer oczywiście - a telebim kupuje sie i tak na wymiar więc no problem