Wyświetl pojedynczy post
wonski_eNHa
Senior Member

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.07.2010, 13:40
Fajnie, że chcą nas 'połechtać' farbą na zewnętrznej elewacji i podświetleniem, ale jednak jest do czego się przyczepić.
1. Beton jest tak krzywy i dziurawy w niektórych miejscach, ze będzie konieczne łatanie, żeby było równo.
2. Stadion jest bardziej kwadratowy od kostki rubika, ale oświetlanie robią w okrągłej dziurze. W Krakowie jest pełno iluminacji, których światła są kwadratowe. Jeżeli nie wyrównają zewnętrznej elewacji to podświetlenie zamiast 'wypięknić' stadion będzie uwidoczniało każdą, dziurę, czy niedoróbkę.

Pomimo to wielki plus za to że rozum do głowy wraca (raczej strach przed linczem w mediach itd.) ludziom odpowiedzialnym za budowę naszego stadionu.

Nawet jeśli stadion na R22 nie jest dziełem sztuki to sprawia wrażenie nieprawdopodobnie solidnej i monumentalnej budowli. Mi osobiście na tym etapie budowy podoba się bardzo i nie mogę się doczekać pierwszego meczu przy wszystkich trybunach i 33 tys. kibiców. Będzie miazga!

ps. jeżeli faktycznie są to stare próbki i stadion zostanie goły to jeb*c punkt 1. i to co nad nim.
Ostatnio edytowane przez wonski_eNHa : 30.07.2010 o godz. 13:42.
Odpowiedz cytując