Wczorajszy mecz i wróciły czarne wizję z przed roku Levadia a jeszcze dalej Dinamo Tibilisi i inne farfocle w wykonaniu naszych kopaczy.
Nie przeglądałem tego tematu od wczoraj, ale może mi ktoś wyjaśnić dlaczego nie grał Junior Diaz

Bo jakoś nie mogę tego zrozumieć.
Co do nowych zawodników, wychodzi jak na razie brak zgrania w obronie, Bunoza 2 żółte kartki i debiut jak marzenie.Szkoda chłopaka. Paljić no trochę chłopak mieszał na tej lewej stronie, uważam że coś może z niego być, więcej zgrania z drużyną i wejdzie na lewą stronę na stałe, bo to co w końcówce pokazał Kirm to chyba bez komentarza, nie wiem co się dzieje z tym gościem.
Jovanić przyzwoity mecz, pod koniec wyciągnął tam chyba sam na sam i parę razy dobrze bronił, choć to wyjście w pierwszej połowie to już myślałem, że Mario wrócił. Ale tak to mecz w jego wykonaniu na plus.
Trochę bardziej wymagający przeciwnik i się gubimy na boisku, no panowie jak my sobie nie możemy poradzić z Azerami to z czym do ludzi, niech mi tu nikt nie mówi, że Wisła się mobilizuje na drużyny typu Barcelona itp, bo żeby zagrać z tą Barceloną trzeba sobie najpierw poradzić z takimi Litwinami, Estończykami i Azerami. Tu trzeba być zmobilizowanym na 150 % bo takie drużyny są najgorsze, wiem zaraz powiecie że taka jest nasza mentalność, ale czy nic się nie da z tym zrobić, mało im - Valerenga, Dinamo, Levadia - nic ich te mecze nie nauczyły.
Wczoraj kompletny brak ambicji, zero gry. Ja nie wiem przecież mecz się sam nie wygra, trzeba zapierdzielać na boisku 90 minut a nie od 90 minuty kiedy dostajemy karnego, wszedł Małecki pociągnął trochę grę szarpnął, wywalczył karnego ale reszta drużyny, Boguski brak formy nie wiem czy on w ogóle był na boisku czy tylko ktoś założył jego koszulkę z numerem i tak sobie człapał pomiędzy obrońcami, zero klarownych sytuacji, Jirsak podobno ma formę jakoś jej wczoraj nie widziałem, raz rzut rożny i Kowalski w słupek, dwa strzał za pola karnego hmmm i to chyba na tyle osiągnięć naszego ofensywnego pomocnika.
Drodzy piłkarze weźcie się za jaja i pokażcie charakter za tydzień, wolę walki, determinację i chęć zwycięstwa!!
Skończcie słodko pierdzieć, że wypada przeprosić kibiców bo to już jest nudne i żałosne.
Liczę, że powrót na R22 dużo zmieni, wróćmy tam jak najszybciej się da!!
możecie już na mnie najeżdżać.