|
Problem tej porażki jest złożony ale mam wrażanie ten zaciąg co trafił do Wisły teraz to będzie wielki niewypał podobny do tego co mieliśmy do czynienia za Engela gdy finalizowano takich ludzi jak:
Gołoś,Varga,Baretto czy Kryszał ( choć on chociaż czasem jakąś ładną bramkę strzelił ).
Zrobiono jakiś casting wszystko na szybkości bo trochę grosza z Marcelo i Głowy wpadło tylko co z tego jakoś tego jest mizerna. Z taką defensywą jak my póki co mamy to w lidzę ciężko będzie o miejsce na podium !!!.
Przyznam szczerze że więcej się spodziewałem jednak okazuje się że z drużyną z łapanki bez zgrania nic nie zwojujemy.
Drugą kwestią jest to że Polska piłka chyli się ku upadkowi a dziś kluczowe roczniki 81-87 nie są w stanie dać Polskiej Piłce tyle ile powinny więc tu jest pytanie dlaczego mamy tak mało talentów . Leją nas Azerowie leją nas Estończycy i co dalej . Część z was tymi transferami już Wisłę widziała Mistrzem Polski na luzie tymczasem mamy mizerie !!! poprostu mizerie .
Może jestem w błędzie ale uważam że Obrona naszej drużyny i wciąż średni bramkarz to będzie zmora tej nowej WIsły. Może w ofensywie coś zaskoczy... ale z Kowalskim i Bunozą to my napewno nic nie ugramy . Głupotą było pozbycie się dwójki podstawowych stoperów przynajmniej jeden powinien zostać !!!!!. Pozostaje pytanie z czym do ludzi i czekamy na cud w rewanżu ... Cud z Azerami nie wierze w to co widzę i co piszę tak nisko już jesteśmy !!!!
|