Pytanie, czy odstrzelenie środka obrony po wtopach z poprzedniego sezonu, to pociągnięcie do odpowiedzialności odpowiednich ludzi... (wiem, że sami chłopaki chcieli odejść). Fajnie, że przyszli nowi piłkarze, ale jednocześnie szkoda, że nie odeszli starzy, którzy są nieprzydatni, albo bardzo mało przydatni- Łobodziński, Boguski, Paweł Brożek, Jirsak. Wiem, że taka rewolucja groziłaby jeszcze większym kongiem w drużynie, ale chyba nie ma wyjścia- trzeba po prostu rewolucji, a nie ewolucji. Pozostaje mieć nadzieję, że w zimie rzeczywiście będzie kompletne przemeblowanie tego, co mamy.
Cytat:
|
pozostaje pytanie czy mamy odpowiedniego trenera...
|
Dokładnie. Moim zdaniem wywalenie Skorży było dobrym ruchem, po którym niestety przyszedł fatalny, czyli zatrudnienie w jego miejsce Kaspra. Niewiadomo jak fajną łajbę by się miało- ona nigdzie nie dopłynie bez dobrego sternika...
Edit: No i jeszcze co do Tomasa- bardzo lubię tego piłkarza, ale krew mnie zalewa jak widzę, że gość, który w dużym stopniu ma być odpowiedzialny za kreowanie gry ofensywnej nie potrafi nawet na 2-3 mecze ustabilizować formy na jako- takim poziomie!