|
Celowo wczoraj nic nie pisałem bo musiałem ostudzić emocje.To na nic.Kac po wczorajszym meczu pozostał ogromny.Przegrywamy już z drużynami z Azerbejdżanu...Jeszcze nie dawno śmialiśmy się z Lecha.Bóg nas pokarał!Grać u siebie i przez cały mecz nie stworzyć prawie żadnej okazji bramkowej ?!!Po za strzałami Jirsaka czy zagrożeniem Kowala czekaliśmy do rzutu karnego w 90 minucie fatalnie strzelonego...przez Żurawia!!Tylko właśnie chodzi o to że nie graliśmy u siebie.JESTEM TEGO PEWIEN ŻE GDYBY MECZ ROZGRYWANY BYŁ NA R22 nie odstawiałyby się takie cyrki!Wiem że to marne usprawiedliwienie ale nie wierzę że przegralibyśmy na własnym stadionie!!!Rok tułaczek i mamy za swoje.Myślałem że Marcelo i Głowa są do zastąpienia...Myliłem się i to sromotnie.Powinien zostać przynajmniej jeden z nich który wraz z Cleberem tworzyłby dziś duet środkowych obrońców tymczasem taki Bunoza mógłby się na razie od nich uczyć a został wprowadzony na szerokie wody już w tak ważnym spotkaniu czego efektem była czerwona kartka i kilka błędów.Transferów brakowało drużyna grała źle,transfery są drużyna jest niezgrana.Jeszcze najlepiej prezentowali się nasi starzy piłkarze a więc Piotrek Brożek i oczywiście Małecki którego krytykujemy jednaj jest to chyba w tej chwili nasza największa perła! Musi wrócić Diaz ,Garguła i oczywiście Cleber.Mały zamiast Boguskiego który cieniuje od kilku miesięcy i wierzę jeszcze w cud bo nic innego nie pozostaje zrobić.
|