Wyświetl pojedynczy post
Mar85
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.07.2010, 10:13
Reser napisał(a):Wyświetl post
Tylko, że dzieci na tym forum mają tyle wspólnego z analizą taktyczną co... nie będę kończył bo nie chce bana.

Płaczki mają swoje 5 minut niech się wypłaczą. Szkoda tylko, że mają tak doskonale rozwiniętą pamięć selektywną i nie pamiętają pierwszych meczy Marcelo.

Śmiać mi się chce z takich ludzi jak Mar85, do których nijak ma się przekaz: "dumny po zwycięstwie, wierny po porażce" (a zawsze myślałem, że ta maksyma charakteryzuje prawdziwych kibiców) i z takich ludzi, którzy nadal żyją mitem, że Azerbejdżan jest słaby wyciągając na wierzch wyniki z przed 10 laty.

Jesteśmy teraz w okresie przebudowy drużyny, okres w którym płaczki i hipokryci będa mieli największe żniwa, bo to nie będzie ostatni raz kiedy niezgranej drużynie podwinie się noga.

Trzeba być na prawdę chorym człowiekiem, żeby skreślać piłkarzy po jednym meczu, w którym nie zagrali źle jako jedonstka, tylko jaka cała drużyna. Dobrej gry wymagajcie od braci bliźniaków, od Bogusia, Jirsaka, Sobola i Małeckiego. To oni są od dłuższego czasu w klubie i powinni stanowić trzon zespołu. Jakoś nie widziałem, żeby któryś z nich błyszał w tym meczu.

Ile razy się noga może podwinąć? No ile? Czy drużyny typu średniak europejski przegrywają co roku z takimi ogórkami? Czy to niedziwne że co roku gramy piach na przełomie lipca i sierpnia? Co to za zawodnicy w takim razie co nie potrafią ograć takich leszczy Jaki to jest poziom i niemów mi tu o zgraniu bo to nie ma nic do rzeczy...nawet czytać postów nie potrafisz...typowy Polaczek...przyjechał tu do nas Petrescu chciał coś zmienić to tacy jak Ty z takim podejściem poganli go, bo naszych wspaniałych piłkarzy niewolno przemęczać...są nietykalni...myśl tak dalej to za rok będzimy za San Marino...I po jakim jednym meczu, co roku widze to samo, w lidze też Arka, Cracovia, Bełchatów...o jakim Ty jednym meczu piszesz....
Ostatnio edytowane przez Mar85 : 30.07.2010 o godz. 10:15.
Odpowiedz cytując