Wyświetl pojedynczy post
blackluk
Senior Member

Od: 12.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.07.2010, 10:10
W tym meczu potwierdziło sie to co pisałem wiele razy Polscy piłkarze to lenie i obiboki, a przy nich każdy staje sie leserem. Wszyscy rozwodzicie sie na d Bunoza, Kowalskim ale czemu nikt nie zauważył jak dramatyczny mecz zagrał Sobol przecież środek pola nie istniał. Obrońcy zagrali słabo poza Cikosiem (najlepszy na boisku obok Małego), ale to co robił środek pola to była masakra. Uważam ze zarówno p. Cupiał jak i zarząd liczył sie z takim rozwiązaniem dlatego zaczęli budowę drużyny juz teraz i nastawiają sie na przyszły rok. Jeszcze taka drużyna nie powstała która grając pierwszy mecz w całkowicie przebudowanym blokiem obronnym i bez pomocy środka pomocy cokolwiek zdziałała.
Co do Chaveza to z tego co wiem to on juz podpisał kontrakt na takiej zasadzie co Smolarek czyli jak by wyniki badan były złe to ulegnie on automatycznemu rozwiązaniu.

Jeszcze zaapeluje o spokój i rozsądek, ja od początku wiedziałem że ten sezon pucharowy będzie przeznaczony na stratę i teraz najważniejsze jest zgranie drużyny i walka o MP.
Odpowiedz cytując