Wyświetl pojedynczy post
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.07.2010, 09:49
no ... testują cierpliwość kibiców nasi idole ....

Parę moich myśli

1. W tej grze "nie było myśli" .... Wyglądało to tak jakby pierwszy raz się chłopaki spotkali wczoraj i kazano im grać ... Dużo czasu trzeba by te klocki posprawdzać i coś zbudować.

2. Kasperczak nie miał komfortu w wyborze składu i podjął złe decyzje; wstawił dwóch (moim zdaniem) defensywnych pomocników nie potrafiących rozegrać szybko piłki , w drugiej połowie powinien użyć Garguły. Trzeba też przyznać że brakowało Diaza - chociaż chaotyczny i nieprecyzyjny to jednak jest bardziej "obecny" niż Jirsak a nawet Sobol.

2. Co do nowych nabytków to: Pailić gasł z czasem ... Bunoza trochę nerwowo .. ale po 1 meczu trudno ich skreślać

3. Boguski rzeczywiście miał słaby występ ale pisanie ze olał kibiców to nieporozumienie. Uważam ze to jeden z najambitniejszych zawodników Wisły. Na 3 w miarę groźne akcje w 1 połowie jedną wypracował Boguś ....

Nie ma jeszcze nowej Wisły ... trzeba ją budować ... a rewanż za tydzień.

Śmiejcie się ale ja nie tracę wiary ........ nie da się szybko zbudować kolektywu ale można szybko zmienić mentalne nastawienie. MY TAM MUSIMY WYGRAĆ INACZEJ JESTEŚMY DU.Y!! tak trzeba sobie mówić ... nie bać się Azerów tylko wstydu przed kibicami.
Swoja droga Bogus Cupiał jakieś małe ultimatum w stylu "premie do zamrażarki" powinien naszym asom zaproponować .... Niektórych być może trzeba kopnąć w zad żeby im się chciało chcieć ... (patrz przykład Małeckiego) .

Jeszcze jedna uwaga co do poziomu polskiej piłki ... patrze na Azerów jakoś nie chce mi się wierzyć że chłopaki mają tam lepszą bazę treningową, lepszych trenerów, silniejszą ligę, większe pieniądze ..... Sam nie wiem dlaczego grają lepiej .... Oczekuje drodzy forumowicze że mnie ktoś oświeci ....

Z pozdrowieniami ...
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.