Wyświetl pojedynczy post
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.07.2010, 09:48
Cytat:
Kocham swoj klub, ale gracze a raczej pracownicy ktorzy odwalaja taka kile to jest tragedia. Owszem, moze cos nie wyjsc, mozna ich dopingowac, ale po meczu jak widze ze ktos przechodzi obok to daje mu to odczuc.
Wkurza mnie ta poprawnosc polityczno/spoleczna. Jak wygwizduje gwiazdke ktora daje dupy i jej sie nie chce, a przy tym kosi ogromna kase i hanbi moj klub to co mam zrobic innego? Podzekowac mam za takie k***? Ktos chyba spadl z krzesla i to wielokrotnie.
Wkur*** mnie to wszystko. Potem jakis "znawca" powie ze skoro jade po druzynie to nie jestem kibicem. Ludzie darujcie sobie. Pamietam jak na poczatku lat 90 "dziekowalo" sie za przejscie obok meczu. Teraz to trzeba bic brawo i wpadac w euforie lub....o zgrozo spiewac " Nic sie nie stalo ". Jakis klub ktory powinien byc ogolony przez naszych gwalci nas potwornie a nasze gwiazdki jeszcze mu w tym pomagaja i co? I nic sie nie stalo?
Zawodnik to pracownik i mam w dupie to czy kocha klub czy tylko tutaj gra i chce sie wypromowac. Taki co chce sie wypromowac chociaz ma mobilizacje, taki co niby kocha wie ze wszystko mu wybacza bo przeciez caluje,miluje i ch**** wie co jeszcze robi.

Bylo mi wstyd za Wilno, ale to co zobaczylem w meczach Lecha,Wisly,Ruchu,Jagi to rownie duzy wstyd. Po prostu kompromitacja.
Po cholere takie zarobki?Po co to wiecznie wlazenie tym gwiazdorkom bez ambicji w dupe? Idzcie na stadion i dalej spiewajcie ze nic sie nie stalo, bo przeciez Azerowie to klasa swiatowa....tylko potem nie pisac mi ze ktos chce grac w LE czy LM bo tam jest wlasnie miejsce Azerow jesli przyjac ten tok rozumowania.

Kiedys zawodnicy mieli jaja, wiedzieli ze nie sa swieci i ze kazdy blad bedzie wypominany przez klub,kibicow,znajomych. Teraz metroseksualni impotenci sportowi woza sie furami o ktorych my mozemy marzyc, a jesli ktos im zwroci uwage to juz nie jest kibicem bo z klubem jest sie na dobre i zle.. Z KLUBEM a nie z wyrobnikami, kopaczami bez jaj ktorzy moze jutro juz tutaj nie beda pracowac.

Moze troche ostro pojechalem ale zal czlowiekowi patrzec jak kopiemy sie w czolo z Azerami....
1906% racji. Czasem dobrze posłuchać mądrych wypowiedzi, coraz mniej tego niestety... ;/
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując