Wyświetl pojedynczy post
borys
Banita

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.07.2010, 09:38
Jedyny pozytyw to to, że gorzej już chyba grać nie można.

Po tych wszystkich transferach balonik z oczekiwaniami został napompowany do granic możliwości i wczoraj właśnie pękł. Niestety ale organizacja/ zgranie drużyny jest w powijakach i nie jest to w sumie zaskoczenie z taka liczba nowych graczy i CAŁKIEM NOWĄ linią obrony. Niestety ale wypadło nam się ogrywać w meczach o stawke do tego trzeba dodać, że drużyna powinna być już na chwilę obecną zgrana a transfery dawno zamknięte tutaj jest to niestety problem póżnego wykrystalizowania se organizacji klubu - przyjscie Basałaja i reszty. Należy wierzyć i mieć nadzieję, że od kolejnego okienka nowi zawodnicy będą sprowadzani wcześniej aby trenem miał czas ich zgrać.

Jovanic - momentami brdzo niepewnie ale całokształt na plus wybronił 2 gole.
Cikos - dość poprawnie, jego gra straciła na tym, że musiał asekurować środek.
Pi. Brożek - j.w plus chyba jednak jego miejsce o pomoc.
Bunoza - debiut horror ale kupiliśmy go raczej aby się rozwinął a nie jako w pełni ukształtowanego zawodnika.
Kowalski - materiał na zmiennika chyba tylko.
Paljic - mam nadzieję, że się mylę ale świetnie by się sprawdził jako ZMIENNIK
Sobolewski - traci szybkość widac to zwłaszcza w odbiorze, mam nadzieje, że z Wilka coś będzie bo już czas na następce
Jirsak - nadal nie wytrzymuje presji meczów o stawkę gra na alibi. Niestety ale to będzie kolejny JEGO sezon, który też nie wyjdzie. Trzeba się chyba pożegnać i patrzyć za następcą.
Boguski - grał makabrycznie, odstawał w tym meczu od całości zespołu mimo, że jaki poziom był ogółem każdy widział. Mam nadzieję, że to słabszy mecz ale wątpię. W najlepszym wypadku z taką formą zmiennik.
Pa. Brożek - tu zdecydowanie przydała by się konkurencja bo jak widać Nazwiskiem się nie wygrywa. Brak zaangażowania.
Żurawski - próbował z różnym skutkiem w przeciwieństwie do Pawła chciało mu się niestety nic z tego konkretnego nie wychodziło z czasem wtopił się w tło. Karny - może się zdarzyć, za bardzo chciał.

Kirm, Łobo - nic nie pokazali.
Małecki - wszedła narobił zamieszania, celny strzał + karny. Występ na plus.

Na koniec Kasperczak chyba trochę przesadził z eksperymentami zmieniając tak mocno skład. Mądry Polak poszkodzie ale należało by prawdopodobnie z musu zmienić Clebera na Bunoze. No chyba, odpukać, że było to podyktowane jakimś problemem ze zdrowiem innych zawodników.