|
Trochę ochłonąłem to można napisać coś z sensem.
Jovanic - w 1 połowie 2 razy zachował się nie pewnie ale bramki nie padły, w końcówce wybronił 3 pewne bramki więc ja zaliczyłbym mecz w jego wykonaniu do udanch, szczególnie że obrona stała i się patrzyła jak chłopak wykazuje się na bramce
Bunoza - jeśli na podstawie meczu ocenimy jego umiejętności tzn że chłopak nie wytrzymał presji. Pamiętajmy chłopak ma 21 lat, oczekujemy od niego gry na poziomie Głowy, a to w naszym pięknym kraju 25 latków uważa się za młode talenty
Kowalski - dziś na treningu powinien 2 godziny uczyć się podawać celnie
Pietia, Cikosz - ich postawą byłem najbardziej zawiedziony w naszej obronie Azerowie robili co im się podobało a akcje do przodu obrońców nie istniały. Dopiero teraz zrozumiałem że z takimi środkowymi obrońcami to boczni musieli być przyklejeni do pola karnego. Czyli lepiej postawić na parę Singlar, Sobol/Cleber bo to zapewnia doświadczenie i gre bokami. Chyba Piotrek się nie obraził że musiał grać na lewej obronie ...
Skrzydła były mocno przycięte gra Boguskiego to pomyłka co z tego że był aktywny dostawał dużo piłek i wszystko marnował
Żurawia nieskreślałbym. Jako jedyny biegał cały czas i zakładał presing, czego nie można powiedzieć o Brożku.
Całe szczęście że postąpili rozsądnie z Małeckim, co to byłoby sprzedać albo zesłać jedynego dobrego zawodnika w drużynie. Ciekawe czemu nie zagrał Garguła.
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
|