Wyświetl pojedynczy post
VanBasten
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.07.2010, 08:21
Arapaho nie strasz mnie banem bo to śmieszne jest A niby czym miałbym sobie na niego zasłużyć ? Tym że nie wylewam łez tak jak Wy nad byle duperelem ? Trochę powagi . Jeśli chodzi o Pablo to faktycznie nie znam Go i opieram się tylko na tym co mam okazję tutaj przeczytać . Jeśli Go uraziłem to przepraszam i zapewniam , że nie chodziło mi o jakies osobiste wycieczki . Poprostu posłużył mi za przykład . Widać się pomyliłem pisząc że 90 % kibiców nigdy nie było na meczu i podając tu przykład Pabla . Oczywiście dalej podtrzymuje to zdanie że 90 % tu piszącycch to dzieci neo ale widoczie Pablo należy do tych pozostałych 10 % . Tak więc Pablo .....sorki .
A temacie komu ma zalezeć na szybkiej budowie stadionu to odpowiadam : wszystkim kibicom Wisły i tym spokojnym i tym postrzelonym Jeśli nie zabierałem głosu w tej sprawie i nie oferowałem pomocy to dlatego że od dawna wiedziałem , że mnie na tym meczu nie będzie więc po co byłoby sobie robić z gęby szmatę ? Ja rozumiem że ktoś nie może być na wszystkich meczach bo sam od pewenego czasu mam taką sytuację , że nie wyrabiam na wszystkie mecze szczególnie te rozgrywane w środku tygodnia . Dlatego nie robię tu burzy nie próbuję orgazniować protestów , zbiórek itp bo wiem że czasowo może być ze mną problem . I uważam że to jest bardziej uczciwe niż robienie dymu na forum nawoływanie do jakieś akcji a jak już taka akcja ma się wydarzyć i jest potrzebna pomoc to wtedy się pisze " sorry ale akurat nie ma mnie w Krakowie , mam do Krakowa 50 , 70 , 100 kilometrów , babcia ma imieniny itp . Jak ktoś nie ma czasu to niech się nie wygłupia i tyle .
Na Wisłę jeżdż od jakiś 25 lat !!! Dawniej byłem na każdym meczu na każdym prawie wyjeździe .Pamiętam druga ligę awans , mecze barażowe itp Ale czas idzie do przodu człowiek zakłąda rodzine , pracuje i ma wiele innych obowiązków .Nie zawsze można cały swój czas poświęcić dfla ukochanego klubu , choć i tak staram się to robić i przważnie mi się udaje .Jak tylko czas pozwalał nie było dla mnie problemem jechac na mecz do Sosnowca , o Hutniku już nawet nie wspomnę . Dlatego staram sie też nie wywoływać rewolucji jak wiem , że nie będę miał na nią czasu . Jak ktoś ma 13 lat i krótkie majtki to tego nie zrozumie ale przyjdzie czas że kiedyś to do niego dotrze .
Odpowiedz cytując