Wyświetl pojedynczy post
pawelbombel
Junior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.07.2010, 07:28
to bedzie moja chlodna ocena tego co sie wczoraj wydarzylo. Pisalem po meczu z litwinami że Wisła grała piach z ogórkami , to każdy mnie zbeształ bo przeciez tyle bramek. Kto zna sie na piłce już po pierwszym meczu wiedział że dalej bedzie ciezko. Pisałem też że Wisła na tym etapie to 3 siła ekstraklasy. Za to to już w ogole byłem praiwe powieeszony, zbanowany i nazwany amicowcem i bog wie kim jeszcze. Jak pisałem to nie było jeszcze transferu Riosa, Pajlica, do dzis nie ma potwierdzenia Chaveza. Ok, moze przesadzilem moze i jest szansa na 2 miejsce , w koncu ta liga jest tak slaba ze szansa jest. Wisła ma 1 podstawowy problem. Brak siły ofensywnej. Gwiazdorskie ego Brożka jest już dawno nieuzasadnione. Żurawski to piłkarz który jest wzmocnieniem ale ławki rezerwowej. Są piłkarze którzy się pieknie starzeją są i tacy ktorzy chcą dograć do bariery 34 lat. Porownywałem tez wczesniej transfer Wichniarka i Żurawskiego i twierdziłem że Wichniar mając cos do udowodnienia bedzie chciał jeszcze cos ugrac i Lech bedzie mial wiekszy z niego pozytek niz my z Żurawia. i żeby nie było to teraz top co jest na plus, co jest najwieksza siłą Wisły ? oczywiscie skrzydła i tu gdyby oprzec gre o skrzydla wlasnie Wisła wczoraj by rozklepała Azerów. Tu nie chodzi o to że Heniek o tym nie wie, czy usttawil gre inaczej. prolbelm jest w tym zę boczni obroncy w ogole nmie wspomagają gry skrzydlami, a ze srodka tez ta gra nie była w ogole uruchamiana. Wczoraj widać była jak wszedł Kirm że jak ma potrajane na nim krycie to nie ma co zrobic bo nie ma wsprcia od najwiekszej gwiazdy Brożka (skóra fura) Piotra.Mieszkałem na osiedlu z tymi piłkarzami, ja naprawde wiem jacy to ludzie, i jak spedzaja czas wolny uwierzcie mi to nie są ludzie godni grania w Wiśle. Tyle.