Wyświetl pojedynczy post
WislaOnly
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.07.2010, 00:38
Jeszcze jedno, zanim pójdę spać!!! Mam pytanie, czy Kasperczak jest kochanym starym dziadziusiem tego zespołu? "Starali się", "chcieli", "nie wyszło", "będziemy chcieli". Matko Boska, to on powinien wejść do szatni po takim meczu, rozjebać szatnie, wyje*** Boguskiemu za taką grę, opierdo*ić wszystkich jak bure suki a na konferencji prasowej wziąć kilku niech się tłumaczą. A tak, Ci sobie poszli do domku i po krzyku, jutro opowiedzą jakąś łzawą historyjkę dlaczego nie wyszło a za tydzień będzie to samo!!! Jezus- Maria do czego to doszło... tu filmik: http://www.youtube.com/watch?v=s63-k...layer_embedded

@Wojtas- tu nikt poważnie w tym roku nie myślał o pucharach, z czym do ludzi sprzedając całą obronę. Mogli poczekać do zimy ze sprzedażą Marcela i Głowy. A tak mamy sytuację, w której odpadnięcie z Azerami (nie wiem jak się pisze nazwę tego klubu- nie jestem analfabetą) spowoduje, że klub się skompromituje. A oni będą teraz szukać nowego sponsora strategicznego, super zdolnych piłkarzy, zachęcać ludzi na przyjście na stadion. Ale czym zachęcać? To co Wisła wypracowała sobie kilka lat temu idzie w niwecz. Ja sobie NIE WYOBRAŻAM AKCJI PROMUJĄCEJ KLUB I STADION PO CZYMŚ TAKIM!!!!!
Ostatnio edytowane przez WislaOnly : 30.07.2010 o godz. 00:46.