Wyświetl pojedynczy post
Grzesiek7
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.07.2010, 00:04
VanBasten napisał(a):Wyświetl post
Pablo .....o ile sobie przypominam to byłeś w czołówce płaczków , którym przeszkadzało i niepodobało się wszystko od początku do końca na tym stadionie więc liczyłem że staniesz tam w pierwszym szeregu aby zebrać te podpisy No tak ale aktualnie nie przebywasz w Krakowie ........hmmmmm.....a mam takie pytanie : byłeś w naszym mieście w ogóle ? Może chociaz na jakiejś wyciece szkolnej na Wawel ?
I wkurza mnie jak armia płaczków którzy znają stadion tylko z internetu ma tu najwięcej do powiedzenia i narzekania . A jacy to kibice to właśnie pokazuję akcja ze zbieraniem podpisów
Gdybyś jeździł na wyjazdy, może byś poznał Pablo (ja poznałem go parę lat temu w pociągu do Zabrza, przy wódce - chyba miał wtedy urodziny). Nie wiem, na jakiej podstawie wydajesz takie osądy, równie dobrze mógłbym napisać, że go nie znasz, bo nie bywasz na stadionie, choć tego nie wiem, ale tak mógłbym przypuszczać, skoro o 19.21 byłeś jeszcze przy komputerze... W każdym razie, w jego przypadku się grubo pomyliłeś...
Ale dyskusja z Tobą na takie tematy nie ma chyba większego sensu.
Mógłbyś mi natomiast odpowiedzieć na moje pytanie sprzed paru godzin (bo było adresowane m.in. do Ciebie) - dlaczego uważasz, że osoby niezadowolone ze sposobu prowadzenia inwestycji mają chcieć szybkiego powrotu na stadion (bo tego tylko tyczyła petycja/interpelacja) i jest ich obowiązkiem zbieranie podpisów a osoby "spokojne i wyważone" (m.in. Ty) mogą na tą sprawę lać z góry na dół ? I nie mają moralnego obowiązku wzięcia udziału w akcji z podpisami ? Nie rozumiem tego kompletnie, serio...
Odpowiedz cytując