Wyświetl pojedynczy post
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2010, 23:02
Nie wiem czemu sie tak dopier....... do Bunozy.

Mam nadzieje, ze macie w pamieci doslownie z dwoch pierwszych minut meczu, dwa razy za mocne podania Kowalskiego do Bunozy, w linii obrony, na odleglosc 10 metrow (!!!!), bez jakiegokolwiek nacisku przeciwnika. Takie cos pewnosci na pewno nie dodaje.

A ze dostal czerwo w debiucie, coz, rownie dobrze to mogl byc Cleber, ktory znany jest z takiego stylu gry. A samoboja Głowy z Tottenhamem to juz nie pamietacie? Rownie dobrze ja moge powiedziec, ze gdyby nie tamten samoboj, to przeszlibysmy Tottenham, bo byloby na wyjezdzie 1:2 i 1:0 u siebie. Chlopak mial w moim mniemaniu pare udanych interwerncji, a pamietajcie, ze gral na mega newralgicznej pozycji po raz pierwszy z wybitnym Kowalskim, o ktorym wiecej to ja juz slyszec po prostu nie chce. Nie oceniajcie nikogo po jednym meczu, tym bardziej debiutowym. DAJCIE MU SZANSE. Kowalski to inna sprawa, bo gosc gra trzeci mecz pucharowy to samo, fauluje rękoma przy skakaniu do głowy, nie umie podac prostej pilki do kolegi na 5-10 metrów, przyjęcie piłki to samo. Kowalski jak dla mnie to jest najwieksza pomylka, gosc po prostu niech gra sobie dalej ale max w druzynie pokroju Gliwic, ktore to spuscil z ligi.

W awans wierze, bo czemu mam nie wierzyc. To byl typowy mecz, w ktorym NIC nie wychodzilo. Na szczescie Karabach to nie jest Barcelona i mozemy ich spokojnie puknac na wyjezdzie, bo umiejetnosci pilkarskie do osiagniecia tego celu mamy. Wszystko lezy w glowie.
Odpowiedz cytując