Wyświetl pojedynczy post
biała gwiazda
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2010, 23:00
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Kolejna kompromitacja ,juz z nas szydzą ,ale to wszytsko ma swoje korzenie.
Znowu tulamy sie po Hutnikach,smiem twierdzic ze na R22 moglo by byc inaczej ,a raczej jestem tego pewnien
Przepraszam ale: murawa była w dobrym stanie, kibice cały mecz dopingowali na maksa i było z ich strony dobre wsparcie, bramki były wymiarowe. Przepraszam ale chyba za szybko szukamy jakiegoś jednego powodu na który chcemy wszystko zwalić.
Cholera mnie bierze jak oglądałem potem mecz Jagi i oni potrafili cisnąć Grecki zespół całą 2 połowę i Sandomierski w 2 połowie nie miał nic do roboty, mimo że Jaga pierwszy raz grała w pucharach. My ich nawet nie byliśmy wstanie zamknąć na ich połowie i to bolało najbardziej. Nie graliśmy w ogóle taktycznie. 2 podania Azerów i nasza cała pomoc już była 5 metrów za piłką. Nasi wyglądali jak by wyciągnęli taką lekcję z Levadi, że lepiej nie cisnąć Azerów, bo jeszcze kontra może pójść i przynajmniej na zero z tyłu będziemy i tak poszła. I tak wierzę. Ale mówcie co chcecie śmialiśmy się z Ruchu, że się męczy z Maltą(dla mnie mogła nawet Wisła z kontry tylko grać, ale żeby to 1:0 było). Naszych wysłać do Azerbejdżanu autokarem, a na mecze ligowe rowerem. Sam robię codziennie 20 km na rowerze i średnia prędkość 20 km/h. Więc naszym jeden dzień w tygodniu na dojazd by starczył, jak by wygrali w nagrodę autokar. Bo jak coś 2 rok z rzędu się przydarza to już nie jest przypadek.