|
Rzygać mi się chce gdy widzę taką grę naszej drużyny, kocham Wisłę i serce mnie boli gdy musze oglądać tak kompromitujący występ, ta porażka jest tym bardziej dotkliwa, że rywale byli o 2 klasy lepsi i gdybyśmy dzisiaj zremisowali byłoby to niesprawiedliwe. Wierzę jednak to że za tydzień Wisełka zmieni swoję obliczę i jakoś zdołamy awansować. Wydaje mi się że klub powinien już zakończyć współpracę z trenerem Kasperczakiem, który najlepsze lata ma już jak widać za sobą. Przede wszystkim podjął dzisiaj jakieś dziwne decyzje personalne bylem szczerze zdzwiony widzac dzisiejszy sklad na mecz. Bo co w pierwszej jedenastce robil Paljic albo dlaczego Piotr Brozek byl przestawiony na lewa strone defensywy tydzien temu gral przeciez Junior Diaz i wygladalo to jako tako, dlaczego nie zagral Gargula i najwazniejsze co w naszej druzynie robi Bunoza toz to kompromitacja zawodnik bez umiejetnosci i ambicji wymowne byly to iz po dostaniu czerwonej kartki od razu sciagnal koszulke jak gdyby w ogole nie przywiazywal wagi do tego ze gra dla tak wspanialych kibicow. Nasza linia obrony to istny koszmar modlmy sie aby jak najszybciej do skladu wrocil Cleber.
|