Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2010, 22:10
BRTS39 napisał(a):Wyświetl post
Czy ktos wszedł w ten zakład gdy ktoś twierdził ze Wisła przegra? chodziło o koniec pisania na tym forum - taka stawka
Najgorsze, że miałem postawić przegraną wszystkich Polskich drużyn, ale nie mogłem się przemóc żeby obstawiać przeciw Wiśle Kij z tym, i tak bym się nie cieszył z tak zdobytych pieniędzy, ale z drugiej strony teraz jestem i w****iony i bez nich...

Szkoda mi dzieciaków, które naprawdę wierzyły w kłamstwa o transferach, które pewnie jeszcze mocniej przeżyły tę porażkę. Niech Basałaj dalej buduje marketing, już widzę te tłumy pikników walące na mecze najbardziej skompromitowanej drużyny fazy pucharowej ( a tak nas media będą przedstawiać ). Fachowiec, ale od kasowania co miesiąc czeku. Każdy debil wie, a przynajmniej powinien wiedzieć, że bez sukcesów sportowych nie przyciągnie publiki na stadion. Fanatycy i tak przyjdą, ale piknik nie zapłaci za bilet żeby oglądać jakiegoś spada z drugiej Bundesligi kopiącego się po czole. Może zapłacić najwyżej, żeby zobaczyć jak prawie dwumetrowy chłop przegrywa główki z niższymi o głowę rywalami, ale tu akurat taniej mu wyjdzie na Cracovii, a tam przynajmniej rodak, a nie jakiś stranieri.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!