Wyświetl pojedynczy post
Lukininho
Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2010, 22:06
Cytat:
Tak kur*a triumfujcie z tego, że nasze nowe nabytki zagrały padlinę. Naprawdę macie się z czego cieszyć! Szkoda jeszcze tylko, że Jovanić nie wpuścił jakiejś szmaty, to dopiero mielibyście radochę!

Jak diametralnie zmienia się postrzeganie tego okienka transferowego. Jeszcze 90 minut temu było uważane za najlepsze w historii, na forum panował huraoptymizm. Teraz płacz i lament... chociaż nie teraz jest radość i triumf tych, którzy uważali, że transfery są złe.

Ochłońcie trochę i nie przekreślajcie zawodnika po jednym meczu!

Jak ważyłem się skrytkować te transfery. To mnie eksperci z hunterem76 zjechali. Pisałem wtedy poczekajcie do pierwszego meczu w III rundzie i znowu po okresie zachwytu nad zarządem zacznie się najazd. I co? Nie zaczął się? Dzieciarni, normalnie dzieciarnia. Mówił nie podniecać się ilością, bo ja w żadnym jakości nie widzę. To nie super, bo ten się w Niemczech uczył, bo ten ma wspaniałe opinie na forach. Jak się zarabia 5 mln na transferach i wydaje 1.5 mln na 8 zawodników to o czym my mówimy? Ale Wisła ma 8 nowych i z miejsca jest mistrzem. Rozwalili całą obronę to co było najlepsze w tym klubie i szrotu naściągali.
Odpowiedz cytując