|
Senior Member
|

29.07.2010, 21:47
|
Marszałek napisał(a): 
Doprawy nie wiem czego się spodziewaliście?Wybiegany,solidny techniczne zespół przyjechał do Krakowa rozegrać mecz. I tylko tyle. Świat idzie naprzód,Azerowie ładują kasę w szkolenie i mają efekty. Za kilka lat będą nas jechać rezerwami,o ile będa z tego poziomu startować. Organizacyjnie przewyższali nas w każdym elemencie. Rok,dwa i sprowadzą sobie jakiegoś zorientowanego Brazylijczyka,który będzie ciut skuteczniejszy od Śiwego Azera . Pieniądze mają,to dla nich nie problem. Wtedy będą nas jechali z 3-0. Bo tyle powinno dzisiaj być. My tymczasem będziemy skupować z Balkanów piłkarzy za 300 tysięc i będzie to się nazywało ofensywą transferową . Jakoś żadnych rzeczy nie obiecywałem sobie po tej rywalizacji. Wiedzialem jedno,że jak stracimy to polegniemu w dwu meczu. I chyba taki tego będzie finał. Ale na zaistnienie w Europie nie liczyłem ani przez sekundę. No way. Jesteśmy słabi,piłkarsko i organizacyjnie. Skład mamy na nasza przaśną,nic nie znaczącą ligę ok. Tutaj możemy się emocjonować,ale nic poza to. Celem samym w sobie jest zdobycie MP. Puchary to dla nas za duże wyzwanie. Kiedyś jak będziemy szkolić mlodzież,będziemy kupować piłkarzy a nie chłopców z wsi Bałkańskich,to może coś kiedyś ugramy,ot do rozgrywek grupowych LE wejdziemy. Ale to melodia przyszlości, dziś póki co padamy pokonani w każdym kto umie piłkę kopnąć i wie co to spalony.
|
Nic dodać, nic ująć...
|
|