Wyświetl pojedynczy post
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2010, 21:29
No cóż . Pucharowa Wisła v ? = - 1. Samokrytyka i pokora powinny dziś buszować w głowach wielu, nie tylko kibiców.

Nowo-rządzącym naszym klubem, jeszcze raz przypomnę, że droga do sukcesów, nigdy nie prowadzi wbrew sprawdzonym zasadom, a ten kto ją stosuje, choćby w imię najświętrzych potrzeb i uzasadnień, kończy jak Wisła w pucharach ( miała Wsła obronę i długo jej raczej mieć nie będzie - vide napastnicy czy pomocnicy, od wielu już lat ).

Przynajmniej teraz, nie ma już co w Wiśle spieprzyć.

Czy będą tacy kibice, którzy zweryfikują swoje zdanie w sprawie transferów i przy okazji przeproszą wolfy, Markusa i wielu innych, w tym mnie, nie tylko za prośbę o ojcowskie spojrzenie na Patryka ?

Jeśli Diaz siedzi na ławce w decydującym meczu pucharowym, przy obronie zlepionej z błota i gliny, to ja mówię, że być może pora na emeryturę trenerowi Kasperczakowi ( mimo ewntualnego faktu, że i tego ostatniego "sprzątacza" ze starej, dobrej defensywy, być może już także sprzedano ).

Ja rozumiem darmowe transfery oraz trenera za darmo, ale bez przesady, panowie nowo-rządzący Wisłą, bo trudno mi będzie obdarzyć Was zaufaniem na dłuższą metę .
Ostatnio edytowane przez kot : 29.07.2010 o godz. 22:31.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując