Wyświetl pojedynczy post
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2010, 21:05
Nie no tak naprawdę to czego my się spodziewaliśmy. Bo tak po chwili konsternacji to ja mówię niby czemu mamy wygrywać w europie. U nas nie ma żadnych systemów szkolenia, obciążenia treningowe to jakaś patologia. Główną przyczyną porażki jest złe przygotowanie fizyczne. Profesjonalni piłkarze muszą biegać przez 90 minut meczu a jeśli tego potrzeba to 120 minut. I jest tak jak mówi sir Alex jak K**** nie masz co robić na boisku to biegaj w kółko bo w piłkę nie gra się na chodząco. Mi się wydaje że to jakiś problem psychologiczny. Oni nie mają mentalności nie rozumiem. Bo tak naprawdę 70 minut gramy dobrze w środku pola coś tam z przodu jednak zupełnie bez klarownych sytuacji. Karabach kilka kontr też nie groźnych bląd Kowalskiego tracimy bramkę. I w tym momencie jest 19 minut końca. Nasi nie biegają chodzą totalnie zagubienie głupota Bunozy i zamiast się zdecydować czy gramy ofensywnie otwieramy się czy defensywnie to ani to ani to. Dobrze że się Kiro z Małym mobilizują i grają sami bo wywalczają karnego, który jest naszą jedyną 99% sytuacja bramkową w całym meczu i go nie trafiamy. Dla mnie jedyne logiczne wytłumaczenie to chyba K**** Allach jest tym jedynym bogiem.