Wyświetl pojedynczy post
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2010, 18:13
Markus napisał(a):Wyświetl post
Małecki jak na polskie warunki jest bardzo dobrym zawodnikiem, który ciągle ma szansę i możliwości zostania naprawdę świetnym piłkarzem mimo wad charakteru i skłonności do samodestrukcyjnych działań. Jest sporo wart, może być wart jeszcze dużo więcej - dlatego nie można postępować lekkomyślnie i pozbywać się go za półdarmo. Upchnięcie go gdzieś za niewielkie pieniądze będzie dużą porażką Wisły, trenerów, a nawet Cupiała.
Tyle, że na to nikt w klubie nie ma wpływu, bo w takich sytuacjach Cupiał jest nad wyraz konsekwentny, vide casusy Moskalewicza czy Kosy.

Poza tym ja jakoś nie widzę w Małeckim aż tak wielkiego potencjału piłkarskiego i jeśli ktokolwiek dałby za niego np. 1.000.000 euro, niech idzie i krzyż na drogę. Tym bardziej, że za taką kwotę można już kupić przyzwoitego prawoskrzydłowego, bo akurat na tej pozycji widzę potrzebę realnych wzmocnień.
Jakoś ani Łobo ani Boguś mnie nie przekonują. Ot, tacy siermiężni rzemieślnicy dobrzy na naszą ligę, ale przecież my mamy ambicję pokazać się w Europie. No chyba, że coś się zmieniło a ja o tym nie wiem.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując