Pablo .....o ile sobie przypominam to byłeś w czołówce płaczków , którym przeszkadzało i niepodobało się wszystko od początku do końca na tym stadionie więc liczyłem że staniesz tam w pierwszym szeregu aby zebrać te podpisy

No tak ale aktualnie nie przebywasz w Krakowie ........hmmmmm.....a mam takie pytanie : byłeś w naszym mieście w ogóle ? Może chociaz na jakiejś wyciece szkolnej na Wawel ?
Nadal podtrzymuje to co pisałem wcześniej , 99 % wszystko wiedzących lepiej i ciągle narzekających nigdy nie było na R22 na żywo na meczu !!! Bo gdyby byli to wiedzieliby , że kolor kropki na baterii w łazience nie jest najważniejszy

A takie pierdółki urastały tu to ogromnych niedopatrzeń , wręcz przestępstwa
"zróbmy akcje pod magistratem" ....hahahaha ....śmiech na sali chociaż w sumie to bardzo żałosne .
Dla jasności dodam , nie pracuję w magistracie , nie jestem Majchrowskim ani żadnym jego przydupasem ! POdobnie jak większość ludzi uważam że za opóźnienia i wszystkie te jaja jakie wychodzą na stadionie ktoś powinien beknąć . Majchrowski powinien zostać rozliczony itp Ale jestem przeciwnikiem narzekania na wszystko od odcienia krzesełek po źle układające się źbła trawy

Mnie się ten stadion podoba i uważam że jak go wreszcie skończą to będzie naprawdę zajebisty . Ale to kwestia gustu więc nikomu mojego zdania nie narzucam . Ja poprostu patrzę na to z punktu kibica , który na ten stadion będzie chodził .Wiem że jak się zapełni to atmosfera będzie niepowtarzalna . I dlatego nie mam zamiaru płakac tu nad byle pierdółką . I wkurza mnie jak armia płaczków którzy znają stadion tylko z internetu ma tu najwięcej do powiedzenia i narzekania . A jacy to kibice to właśnie pokazuję akcja ze zbieraniem podpisów