Wyświetl pojedynczy post
choyrak
Junior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2010, 16:33
Cytat:
Ja mam taką sugestie do Admina!!
Jeżeli ktoś napiszę pytania typu że ****...a beton na elewacji że trawa żółta że tu jakaś cegła 2 mm wystaje itp te wszystkie *******enia o szopenie ktorych się czytać nie dało to ja bym odrazu bana na rok!!bo rozumiem napisać jakąs sugestie ze tu cos zle a tam dobrze i tyle a nie pierd co chwile to samo i na jeden temat wypisywac tysiąc rozmyslan i odpowiedzi!!jak by tu zrobic jabkby ten był taki to by napewno inaczej było!!!!
Gdzie jestescie teraz Ci co *******iliscie przez 2 lata o tej budowie,co się wam nic nie podobało,co bawiliście się za projektantów i budowniczych!!!zamykać pyski i nie siedziec przed kompami tylko na mecz dzieci neostrady!!sory Admin ale masakrycznie się wkur...
A wiesz jaką ja mam sugestię? Jak Ci się nie podoba to forum, albo raczej - temat dotyczący budowy stadionu,
droga wolna ! Sam rzadko komentuję, stąd rzadko płacze nad stadionem, co nie zmienia faktu że wiele elementów mnie w*****a! Ale równie drażni mnie takie podejście do sprawy, to jest forum kibiców Wisły, a temat to budowa stadionu, jak ktoś zauważył wystającą cegłę lub nierówny trawnik - niech sobie pisze, nie nasza wina że wykonawca powodów do pisania daje nam sporo !
Odpowiedz cytując