maci0s napisał(a):

Ja nie będę bronił polityki transferowej bo oczywistą sprawą jest ze transfer Pajlić'a nie opierał sie na obserwacji zawodnika przez pół roku, ale sciągneli gościa od dobrych umiejętnościach (dużo lepszej technice niz Ci któych dotąd mieliśmy w kadrze) prawie za friko... Wzieli go za Milinković'a, któy ciągle myśli ze zgłosi się po niego Man Utd i Wisłe traktuje jak zło konieczne ( ten to dopiero ma w głowie narąbane).
Nie mozesz z kolei nic powiedzieć o Cikos'u i Bunozie bo ci piłkarze akurat są "sprawką" Klejdinsta, który ich obserwował! Czy słusznie wytypował? Pogadamy po sezonie...
Rios to sprawka Junco i Cantoro, dla mnie gość na miarę transferu Marcelo, a nawet lepiej... ale to tez się zobaczy po sezonie.
|
Fajnie, że masz takie informacja. Mam nadzieję, że to prawda.
Możesz jeszcze powiedzieć coś o kulisach transferu Jovanica? Był obserwowany czy sprawa wygląda podobnie jak z Paljicem czyli ktoś go podesłał gdy nie wyszło w tym przypadku z Navasem?
I jeszcze chciałbym dowiedzieć się czy Wilk to była opcja nr1 bo ktoś pisał, że rozmawiamy z o wiele lepszym graczem z ameryki południowej