|
Akcja była organizowana w ostatniej chwili, nie dało się skorzystać z pomocy SKWK, które organizuje równolegle akcję charytatywną dla dzieci, ponadto nie było pewności, czy klub wyda zgodę na rozstawienie stolików. Było więc spore ryzyko, że akcja będzie musiała być prowadzona metodami partyzanckimi, a jej efekt będzie niezadowalający. Podjęto zatem jedyną słuszną decyzję, czyli jej odwołanie.
Po lekturze dzisiejszych postów można załamać ręce...
Większość wyznaje zasadę : "nie mam pojęcia, o co tutaj chodzi, więc się chętnie wypowiem..."
Spróbuję dobrotliwie, może uda mi się nawet nikogo nie obrazić. Czy Wy jesteście przekonani, że petycja miała dotyczyć zbyt żółtej trawy, słupków do monitoringu, asfaltu wokół boiska, krzesełek, telebimów, elewacji i wielu innych kwestii, na które się na forum narzeka ? Z tego, co mi wiadomo (jeśli jest inaczej, poprawcie mnie) chodziło o terminowość, o to, żeby Wisła zagrała (ewentualny) mecz 4 rundy na własnym stadionie. Jeśli jest tak, jak ja myślę, na powodzeniu tej akcji powinno zależeć zarówno tym, którzy są zachwyceni elewacją stadionu, jak i tym, którzy smarują tu posty o brudnym betonie, ponieważ tego wymaga interes klubu, zarówno ekonomiczny, jak i sportowy...
To moje zdanie, ale jest tu spora grupa osób mądrzejszych, więc liczę na odpowiedź na moje pytanie :
dlaczego płaczki mają chcieć powrotu do domu, a normalni mogą się nie przejmować tą sprawą ?
|