!!IRIVER!! napisał(a):

Ja tylko jednego nie rozumiem - niektórzy mają ogromne pretensje, że nie znalazło się 10 osób do zbierania podpisów, a sami w tym kierunku nic nie zrobili, pewnie nawet nie zapytali Pana Olszówki jak można pomóc. Wieje hipokryzją. I na tym powinna się skończyć ta dyskusja.
Ważne, że Pan Darek ostatecznie kładzie na biurko prezydenta swoją interpelację.
|
Wyczułem że to m.in było do mnie skierowane!!(jak nie to sory)
To Ci powiem że ja tu płaczów i żali nie wylewam!
po drugie jak bym był z Krakowa to bym się na pewno zgłosil i jakby to było wczesniej zorganizowane i wiedział bym że braknie osób wczoraj to bym przyjechał pomimo to ze mieszkam 70km od Krakowa!
Nie jeden na Reymonta ma 10min ja żeby zdażyć spokojnie przykładowo na taką 20 musze wyjechać o 17!!
A to co wcześniej napisałem było do tych co tu się wypowiadają jakby conajmniej 20 lat wykładali budowlanke na jakimś uniwersytecie i mieli starz mistrza architektury od ładnych kilku lat!Ci co mieli właśnie najwięcej kontrowersji do tej budowy mogli to zmienic miedzy innymi przez to zbieranie podpisów!!a jak się ruszyć nie chciało to skończyć pierd..
!Pozdro...