Wyświetl pojedynczy post
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2010, 13:50
Martinus napisał(a):Wyświetl post
Drogi Kolego moim zdaniem jeśli klub dostałby konkretną propozycję dla Boguskiego który od dawna nie prezentuje dobrej formy (potwierdziło się to zresztą w Szawlami) nie byłoby się nad czym zastanawiać.Tak jak napisali przedmówcy w kadrze za Leo byli Zahorski,Pazdan i inne tego typu "wynalazki" Mając taką sytuację kadrową, w kontekście spekulacji medialnych o przyjściu Kozaka trudno mi nie uwierzyć że ktoś nie odejdzie.Gdybym miał wybierać tak jak napisałem nie licząc Łobo wskazałbym na Boguskiego.
Co do informacji Zbymaka pożyjemy zobaczymy.Póki co nie ma się czym ekscytować.
Na uwagi ad personam nie mam zamiaru odpowiadać.
Myślę ,że jakby klub dostał konkretną propozycję dla któregokolwiek piłkarza to też nie zastanawialiby się długo i nie dotyczy to tylko Boguskiego ale również innych piłkarzy. Co do powołań Leo -one nie były trafne i w tym względzie zgadzam się z Tobą ale trzeba dodać że dobrze o Boguskim również bardzo dobrze wypowiadają się tacy trenerzy jak Smuda , Engel , Leńczyk czy Skorża - każdy z nich chciałby mieć Dzikiego w swoim zespole więc on ma swoje zalety - może to nie jest technika ale waleczność, ambicja i umiejętność współpracy z kolegami z zespołu są jego mocnymi punktami . Oczywiście jeśli jakiś piłkarz przez dłuższy czas będzie zawodził to powinien odejść z Wisły i dotyczy to każdego piłkarza a nie tylko Boguskiego ale na dzień dzisiejszy jest kilku zawodników którzy bardziej zasłużyli na wytransferowanie od Rafała -nie będę wymieniał którzy. Zresztą nie ma sensu teraz zastanawiać się kto powinien odejść ponieważ mamy skompletowaną kadrę i nie po to ściągnęliśmy tylu zawodników żeby teraz niektórych pozbywać się i znów spowodować że nasza kadra będzie za wąska. Ewentualne odejścia będą w zimie i o tym kto odejdzie będzie decydować runda jesienna więc poczekajmy z osądami nad Boguskim a po drugie w klubie widocznie myślą inaczej o Boguskim niż niektórzy z Was ponieważ ostatnio podpisali z Nim nowy kontrakt a przecież gdyby nie wiązali z Rafałem większych nadzieji to takiego ruchu by nie wykonali . Dajcie mu szansę , ostatnią rundę miał słabą ale teraz powinno być coraz lepiej i w meczu rewanżowym z Litwinami wg mnie zaprezentował się poprawnie. Ja wierzę w Boguskiego że będzie mocnym punktem Wisły w kilku następnych sezonach , jak nie podstawowym piłkarzem to mocnym rezerwowym.
Odpowiedz cytując