Wyświetl pojedynczy post
*Michael*
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2010, 13:46
a mi tam sie podobają transfery przeprowadzone w tym okienku transferowym.

Jovanic - wkońcu jakiś konkretniejszy bramkarz. Przy nim Pawełek będzie rezerwowym
Cikos - wg mojej oceny jest on lepszym prawym obrońcą od Alvareza choć jeszcze musi nad sobą popracować
Bunoza - no jeszcze go nie widzialem w akcji więc wstrzymam się z jego oceną
Paljic - zobaczymy co zaprezentuje ale jak go widzialem to przebojowy dobrze wyszkolony technicznie - jednym słowem pożyjemy zobaczymy
Wilk - W koronie prezentował się dobrze, oby swoje umijętności rozwinął u nas dobry następca Sobola no i wkońcu polski zawodnik.
Rios - nie widzialem go w akcji no ale w młodzieżówce Argentyny nie gra byle kto więc pokładam w nim dość duże nadzieje
Żurawski - bardzo doświadczony, może już nie pierwszej młodości ale wniesie sporo dobrego do zespołu i młodsi na tym skorzystają.

Cieszy mnie to że do gry wraca Garguła, cieszy mnie również dobra forma (chyba najlepsza od czasu pobytu u nas i w każdych przygotowaniach) Tomasa Jirsaka - oby wkońcu wypalił.

Powrót Kowalskiego - nie jest to super zawodnik ale przyda się - jestem pozytywnie nastawiony
Cleber - doświadczony - młodsi będą zbierać plony jego doświadczenia
Na lewą obronę nie cofał bym już Piotra Brożka bo tam mamy Juniora Diaza i w razie potrzeby na obu stronach obrony może grać Peter Singlar, który moim zdaniem mógł by grać nawet w pierwszym składzie zamiast Diaza.
Forma Łobodzińskiego - jest to zawodnik jednego sezonu (czyt. Zagłębie) ale może wkońcu pokaże to co potrafi.
Małecki - gorąca głowa no i niestety bez formy
Kirm - zawodnik dziwny, bo w reprezentacji gra dość dobrze a w klubie? padaka no ale zobaczymy może wkońcu zacznie grać to co trzeba.
Boguski - od kontuzji nie prezentuje tego co przed nią ale pod żadnym pozorem bym go nie skreślał, ponieważ on jeszcze dojdzie do swojej najwyższej dyspozycji - w meczu ze Szawle podobał mi się na prawej pomocy jak grał naprawde robił tam dość dobrą robotę.
Paweł Brożek - może jeszcze nie ma tej skuteczności ale myśle że będzie dobrze

jak kogos pominąłem no to cóż ale aż tak dobrej pamięci nie mam

Szkoda tylko że jeśli Marcelo już odchodził to nie stało się to przed odejściem Arka Głowackiego bo być może wtedy Arek by nie odszedł.

Ale takie jest życie
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
Odpowiedz cytując