Wyświetl pojedynczy post
Martinus
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2010, 13:25
fanfan napisał(a):Wyświetl post
Jeśli chcesz żeby Boguski odszedł to gratuluję - udaj się do lekarza . Jak można chcieć żeby odszedł od nas reprezentant Polski który przeważnie gra w pierwszej 11 i miał zaledwie jedną słabszą rundę która była spowodowana kontuzją a przed nią wszyscy go chwalili m.in. Leo , Smuda , Skorża a oni raczej się znają więc o co Ci chodzi? Rafał nie jest jakimś geniuszem piłkarskim, ale jest solidnym piłkarzem mogącym grać na kilku pozycjach, poukładanym który nie ma wody sodowej w głowie . W każdej drużynie są potrzebni tacy piłkarze.

Drogi Kolego moim zdaniem jeśli klub dostałby konkretną propozycję dla Boguskiego który od dawna nie prezentuje dobrej formy (potwierdziło się to zresztą w Szawlami) nie byłoby się nad czym zastanawiać.Tak jak napisali przedmówcy w kadrze za Leo byli Zahorski,Pazdan i inne tego typu "wynalazki" Mając taką sytuację kadrową, w kontekście spekulacji medialnych o przyjściu Kozaka trudno mi nie uwierzyć że ktoś nie odejdzie.Gdybym miał wybierać tak jak napisałem nie licząc Łobo wskazałbym na Boguskiego.
Co do informacji Zbymaka pożyjemy zobaczymy.Póki co nie ma się czym ekscytować.
Na uwagi ad personam nie mam zamiaru odpowiadać.
Eppur si muove!
Odpowiedz cytując